,

Valixhe


Krahaso

69.99

Përmasat 46 x 20.5 x 33 cm

Bërë prej lëkure imitim të qëndrueshme
Ndarje e madhe kryesore me ndarje të laptopëve ofron
Hapësira gjithashtu për skedarë të mëdhenj
Ndarja kryesore me dy bravina kombinimi si dhe ato të mëdha
xhep para dhe 2 xhepa anash
Mbuluar me xhepin e kartës së biznesit, xhep të vogël dhe
mbajtëse penash

SKU: HA77041 Categories: ,