-17%

Ulëse për veturë SATURN II


Krahaso

Ulësja vendoset në automjet në drejtim të udhëtimit, fëmija është i vendosur në vendin e duhur dhe siguruar me një sistem mbyllje me pesë pike i cili është i rregullueshëm sipas lartësisë së fëmijës.

 

49.99 59.99

Ulësja dallohet nga lartësia që ka dhe mundësia e përshtatjes së mbështetëses së kokës. Gjithashtu ofron siguri shtesë në rast të impaktit.

  • Ulësja për veturë është e përshtatshme për fëmijët nga 9 muaj deri në 36kg ose deri në 150cm gjatësi
  • Është testuar sipas ECE Standard R44 / 04.
  • Mbulesa e ulëses mund të hiqet dhe të pastrohet

Ulësja vendoset në automjet në drejtim të udhëtimit, fëmija është i vendosur në vendin e duhur dhe siguruar me një sistem mbyllje me pesë pike i cili është i rregullueshëm sipas lartësisë së fëmijës.

 

SKU: A35238 Category: