Ulëse për veturë Karma Fix II


Krahaso

Ulësja Karma fix II do të plotësojë të gjitha pritjet tuaja. Dizajni klasik dhe rehatia maksimale janë kombinim praktik që ju shërben fëmijëve në maksimum, qoftë në udhëtime të shkurtra apo të gjata

179.95

Ulësja Karma fix II do të plotësojë të gjitha pritjet tuaja. Dizajni klasik dhe rehatia maksimale janë kombinim praktik që ju shërben fëmijëve në maksimum, qoftë në udhëtime të shkurtra apo të gjata

  • Ulësja për veturë është e përshtatshme për fëmijët nga 9 muaj deri në 36kg ose deri në 150cm gjatësi
  • Është testuar sipas ECE Standard R44 / 04.
  • Vendosja në drejtim të udhëtimit
  • Sistem fiksimi në pesë pozicione
  • Mbrojtëse anësore shtesë
  • Mbështetësja e rregullueshme në 4 pozicione
  • Sistem fiksimi Isofix
  • Mbulesa e ulëses mund të hiqet dhe të pastrohet
SKU: A366240 Category: