Ulëse për veturë KALISTO II


Krahaso

Ulësja për veturë Kalisto II është një kombinim i sigurisë optimale dhe pamjes moderne.

169.95

Ulësja për veturë Kalisto është një kombinim i sigurisë optimale dhe pamjes moderne. Dallohet nga sistemi fiksues Isofix dhe sistemi SPS i mbrojtjes anësore.

  • Ulësja për veturë është e përshtatshme për fëmijët nga 9 muaj deri në 6 vjet ose 9 deri në 25 kg
  • Pjesë e grupit I, II të makinave, të testuara sipas standardit ECE R44 / 04
  • Mbrojtje shtesë në rast të një impakti anësor
  • Mbështetësja mund të rregullohet në pesë pozicione
  • Sistem IsoFix
  • Mbulesa e ulëses mund të hiqet dhe të pastrohet
  • Mbrojtje shtesë anësore e SPS
SKU: A33531 Category: