Trotinet ROZA


Krahaso

22.95

Trotineti Roza ka dy rrota në pjesën e pasme dhe siguron një ekuilibër më të mire gjatë ngasjes.  

Trotineti është I përshtatshëm për moshën 3 vjet

  • Lartësia e rregullueshme e timonit
  • Me Drita për argëtim
  • E përshtatshme për moshën: 3+
SKU: A39045 Category: