-32%

Trotinet CARS

Gjendja:

1 in stock


Krahaso

16.99 24.95

1 in stock

Trotineti Cars ka dy rrota në pjesën e pasme dhe siguron një ekuilibër më të mire gjatë ngasjes.  Trotineti është I përshtatshëm për moshën 2 vjet  e tutje

Dimensionet: 55 x 32 x 65 cm.

SKU: A450141 Category: