Trotinet DISNEY CARS


Krahaso

34.99

Promovon aktivitetin fizik të fëmijës, zhvillimin e një ndjenje të bilancit dhe kontrollit, dhe shërbimin e argëtimit të fëmijëve. Dizajni është tërheqës për fëmijët pasi ka motive nga filmi vizatimor Cars

  • Pesha maksimale: 50 kg
  • Diametri i rrotës: 12 cm
SKU: A750326 Category: