Torbë për fitnes I


Krahaso

Torba sportive nga Fabrizio është ideale kur shkoni në palestër për stërvitje. Ka dy doreza dhe një rrip për bartje sa më të lehtë . Ka xhep të vogël të jashtëm dhe ndër ka këmbëza të vogla për të mbrojtur torbën.

12.99

  • Ngjyra e zezë
  • Materiali: poliester
  • Përmbajtja: 14 litra
  • Dimensionet: 38 x 21 x 18 cm (L x K x D)
  • Lloji i mbylljes: zinxhir
SKU: 00701-0100 Category: