Robot Mini ADVENTURE 21.5cm


Krahaso

19.99

Robot Mini Adventure mund të dirigjohet me anë të telekomandës dhe mund të shqipton fjalë të thjeshta në gjuhën angleze. Me anë të dirigjuesit mund të kontrollohen tingujt dhe lëvizjet e robotit.  

Gjatësia e robotit: 21.5cm

SKU: A0338 Category: