Puzzle FARM


Krahaso

4.99

Ngjyrat e forta dhe pjesët e mdhaja të puzzle e bën atë atraktive dhe argëtuese për fëmijët. Fotografia e farmes dhe kafshëve ndihmon gjatë kompletimit të puzzle.

Mosha 18 muaj e tutje.

Dimensionet: 22.5 cm

SKU: A50837 Category: