-33%
,

Mikser


Krahaso

M450WS
Mikser

39.99 59.99

  • Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
  • Ngjyra: E bardhe
  • Gjatesia e kabllit: 2 m
  • Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 31,5 × 27,7 × 28,7 cm
  • Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 33,9 × 27,7 × 28,7 cm
  • Pesha neto: 3,5 kg
  • Pesha bruto e pajisjes: 4,4 kg
  • Fuqia e instaluar: 400 w
  • Kodi i artikullit: 663552
  • Kodi EAN: 3838782058868

 

SKU: M450WS Categories: ,