Mbrojtëse për kënde


Krahaso

Për të mbrojtur qoshet e tavolinave, dollapët, raftet e dritareve dhe vende të tjera me kënde të mprehta.

2.99

Është bërë me material plastik me cilësi të lartë, është i sigurt, elastik dhe i lehtë për t’u mbledhur. Përmbajtja: 4 copë

SKU: A65330 Category: