Mbajtëse për këpuca


Krahaso

15.99

mbajtëse këpucësh bërë nga plastike si një grup prej 8 copa
fleksibël, praktik dhe hapësirë për të shpëtuar
Materiali: plastike
Ngjyra: e zezë

SKU: HA40487 Category: