Luhatëse CIRKUS


Krahaso

49.95

Ndenjësja Happy krijon lumturi për fëmijët duke përdorur lojërat dhe ndëgjuar tingujt muzikës.

  • E përshtatshme për fëmijët prej lindjes deri në 9 kg
  •  Me dridhje dhe muzikë të lehtë
  • Tre nivele të zërimit
  • Tre nivele të intensitetit të vibrimit
  • Lodra në hark
  • Mbështetëse e rregullueshme sipas nevojës
  • Tre rripa sigurimi
  • Mbulesë që hiqet dhe mund të lahet
  • Për funksionim duhen 2 bateri 1.5v (të përfshira brenda paketimit)
SKU: A37744 Category: