,

Karrocë SMART X TRIO


Krahaso

Karroca Smart x Trio ka dy pjesë shtesë ndenjësen për veturë dhe bartësen për fëmijë

379.99

Një ndenjëse ekskluzive, dhe e lehtë për të porsalindurin siguron ventilim ideal, pavarësisht nga kushtet atmosferike.

  • Ndenësja e karrocës mund të kthehet në të dy anët
  • Zgjatje e kulmit për mbrojtje ndaj shiut dhe diellit
  • Dimensionet: 35 x 59 x 82 cm.

Ndenjëse (maksikoza)
Testuar sipas ECE standardit R44 / 04, grupi 0+ (nga 0 deri në 13 kg)

SKU: A63718 Categories: ,
  • Dimensionet: 35 x 59 x 82 cm.

Ndenjëse (maksikoza)
Testuar sipas ECE standardit R44 / 04, grupi 0+ (nga 0 deri në 13 kg)