Karrige për ushqim ALEX


Krahaso

99.95

  • E përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj deri në 3 vjet
  • Mbështetësja është e rregullueshme në 3 lartësi, pjerrtësia maksimale është 145 shkallë
  • Lartësia e rregullueshme në 7 pozicione të ndryshme
  • Mbulesa ështëe lëvizshme, mund të hiqet dhe të lahet
  • Një rrip sigurie me system fiksimi pesë pike
  • Një jastëk shtesë të dizajnuar për bebet
  • Sirtari i dyfishtë dhe i lëvizshëm, i rregullueshëm në tre pozicione.

Dimensionet: 76 x 59 x 102 cm.

SKU: A38666 Category: