Karrige për ushqim


Krahaso

99.95

• I përshtatshëm për fëmijët nga 6 muaj
• Lartësia e ulëses dhe raftit të këmbëve mund të përshtatet në disa lartësi për të akomoduar rritjen e fëmijës,
• Tabaka të largueshme,
• Mbajtës i lëvizshëm,
• dru ahu.

SKU: A37249 Category: