Karrige për ushqim TOM IV


Krahaso

79.99

Karrige për ushqim Tom është e rehatshme dhe funksionale me dizajn unik.

  • E përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj deri në 3 vjet
  • Mbështetësja është e rregullueshme në 3 lartësi
  • Lartësia e rregullueshme në 6 pozicione të ndryshme
  • Dy rrota për të lehtësuar lëvizjen e karriges
  • Sirtari i dyfishtë dhe i lëvizshëm, i rregullueshëm në tre pozicione
  • Sirtari për mbledhje të trohave
  • Një rrip sigurie me system fiksimi në pesë pike për siguri shtesë
  • Testuar sipas EN 14988
SKU: A69468 Category: