-13%

Kengur 2në1


Krahaso

19.99 22.95

  • Forma e gjërë lejon shpërndarjen më të mirë të peshës dhe transferimin më të lehtë të foshnjës,
  • Instalim i thjeshtë
  • I mbushur me material të butë
  • Dy opsione për mbajtjen: vështrimi i fëmijës përpara dhe pikëpamja e fëmijës për prindin
  • I përshtatshëm për fëmijët me peshë prej 3.6 deri 9.1 kg,
  • Testuar sipas standardit EN 13209-2: 2005.
SKU: A36532 Category: