Kengur COMFORT 8në1


Krahaso

54.99

Kengur Comfort është projektuar për të rishpërndarë peshën e fëmijës nga pjesa e sipërme e kraharorit, shpatullave dhe krahëve në mënyrë të barabartë rreth belit, duke zvogëluar kështu presionin mbi shtyllën kurrizore të të rriturve.  

Forma e gjërë lejon shpërndarjen më të mirë të peshës dhe transferimin më të lehtë të foshnjës,

  •  Instalim i thjeshtë
  •  I mbushur me material të butë
  • Mundëson  bartjen e foshnjës në 8 pozita të thjeshta dhe të rehatshme.
  •  I përshtatshëm për fëmijët me peshë prej 3.5 deri 15 kg
SKU: A65972 Category: