KAMIN BLENDA 25 KW


Krahaso

Garancioni vlenë 5 vite ne konstrukt 2 vite ne elektronikë! Obligative vendosja e T brrylit dhe enes.
Garancioni vlenë vetem nëse montimi bëhet sipas udhëzuesit të prodhuesit .

1,249.99

Kamin per ngrohje qendrore
me pelet
Rezervari ujit: 48l
Rezervari peletit: 54 kg
Fuqia:25 Kw
Pesha: 250kg
Diametri i gypit : 80 Ø
Dimenzionet : 73.5x57x119cm

Deklaracioni i Mallit
Artikulli: Kamin
Shifra: KAMINBLENDA25
Marka: GNTC
Prodhuesi : LAFAT
Origjina: BIH
Importuesi:GNTC
Gorenje Niti Tiki Company
Prishtinë,Kosovë

SKU: KAMINBLENDA25 Category: