-23%
,

Hekur më avull


Krahaso

SGH2400BBSUPREME
Hekur

99.99 129.99

Avulli: 600 g/min
Dizajn ergonomik
Kapaciteti i rezervoarit te ujit: 1,70 l
Karkasë e xinguar dhe e lyer: Plastik + Metal
Gjatesia e kabllit: 2 m
Dimensionet (Gjer x Lart x Thell): 44 × 28 × 29 cm
Dimensionet e paketimit(Gjer x Lart x Thell): 47,4 × 32 × 29,4 cm
Pesha neto: 4,5 kg
Pesha bruto e pajisjes: 6,5 kg
Fuqia e instaluar: 2.400 w
Kodi i artikullit: 673858
Kodi EAN: 3838782070211

SKU: SGH2400BBSUPREME Categories: ,