-17%
,

Çantë COSMO


Krahaso

24.99 29.95

Çantë moderne për aksesorë, ka dy xhepa anësorë, një xhep në pjesën e poshtme të çantës për mbulesën dhe disa xhepa të dobishëm dhe funksional brenda çantës. Ka shiritat që mund të përshtaten sipas nevojës gjatë bartjes, dhe gjithashtu sherbejnë për montim në karrocë.

SKU: A37843 Categories: ,