-30%

Çantë krahu Campus Trend II


Krahaso

Çantë krahu BestWay ideale për ruajtën e gjërave tuaja. Ajo ka një ndarje kryesore dhe një xhep përpara, shiritat e krahut janë të lehtë për tu përshtatur.

15.39 21.99

  • Ngjyra: Hiri / kafe
  • Materiali: poliester
  • Përmbajtja: 21 litra
  • Përmasat: 43 x 31 x 20 cm (L x K x D)
  • Lloji i mbylljes: zinxhir
  • Pesha: 500 gram
SKU: 40190-2800 Category: