-50%
,

Çantë krahu BestWay III


Krahaso

Çantë krahu BestWay ideale për ruajtën e gjërave tuaja. Ka dy ndarje të mëdha për laptopin tuaj dhe pajisje për shkrim dhe dy xhepa para për pajisje të tjera. shiritat e krahut janë të lehtë për tu përshtatur.

24.99 49.99

  • Ngjyra: blu e errët
  • Materiali: poliester
  • Përmbajtja: 15 litra
  • Përmasat: 46 x 31 x 20 cm (L x K x D)
  • Lloji i mbylljes: zinxhir
SKU: 40228-0600 Categories: ,