Aku


Krahaso

Aparatet janë për perdorim shtepiak, joprofesional.
Garancioni 12 muaj.

64.99

Shpejtësia boshe arrin deri në 700 për minutë. Çift rrotullues i saj arrin 15 Nm dhe ka një llambë LED. Kreu vetë-mbyllës ka një diametër maksimal prej 10 mm.
Ajo peshon vetëm 1.03 kilogramë.

Tensioni: 14.4V
Fuqia: Li-ion bateri (1.5Ah)
Shpejtësia e fjetjes: 0-700 / min-1
Llambë LED
Kreu i vetë-vulosjes: ø 10 mm (max)
Kapaciteti i shpimit: 16 mm (dru), 6 mm (metal)
Dimensionet e kutisë (në mm): 242 (V) x 196,5 (W) x 73 (G)
Pesha neto: 1.03 kg

SKU: IS-ML-CD92-144 Category: