KAMIN AGAN 25 KW BORDO


Krahaso

Garancioni vlenë 5 vite ne konstrukt 2 vite ne elektronikë! Obligative vendosja e T brrylit dhe enes.
Garancioni vlenë vetem nëse montimi bëhet sipas udhëzuesit të prodhuesit .

1,199.99

Kamin per ngrohje qendrore
me pelet
Rezervari: 48l
Fuqia: 25Kw
Pesha: 235Kg
Diametri i gypit: 80
Dimensionet: 142x67x85cm

Deklaracioni i mallit:
Artikulli: Kalda
Shifra: KAMINAG25B
Marka: GNTC
Prodhuesi: LAFAT
Origjina: BIH
Importuesi: GNTC
Gorenje Niti Tiki Company
Prishtinë, Kosovë

SKU: KAMINAG25B Category: