MAIN MENU
Restorant

Restoranti ka kapacitet prej 90 ulëseve ku mysafiret do të përjetojnë atmosfere të paharruar, duke shijuar ushqim të freskët, verë të mire dhe shërbim cilësorë. Restoranti përfshinë meny nga kuzhina tradicionale dhe ndërkombëtare, kjo mundëson një shumëllojshmëri të ushqimeve për t’ju përshtatur dëshirave të mysafirëve sa me mire që të jetë e mundur.

Bari është pika kyçe e restorantit për një kafe gjatë pushimit apo për darkë zyrtare me partnerët e biznesit tuaj. Fokusi ynë është të sigurojmë që çdo mysafir merr shërbim të shpejtë, profesional, miqësor dhe të sjellshëm. Nëse ju keni ndonjë kërkese të veçante, darke romantike me qirinj ose darke biznesi , restorant Goreje gjithmonë do të përmbush kërkesat dhe nevojat tuaja.