Valixhe

54.9979.99

-(22-27)%
Clear

Description

Ngjyra: E kaltërt dhe Hiri
Madhësia
S – 35 litra, 50 x 35 x 20 cm
M – 57.6  litra, 60 x 40 x 24 cm
L – 85.5 litra, 70 x 46 x 25 cm

Numri i rrotave: 4
Rrotat të rrotolluëshme 360 gradë

Additional information

Ngjyra

E kaltërt, E zezë

Mdhësia

L, M, S