Kala ulëse për veturë

32.95

SKU: A367090 Categories: ,

Description

– Është menduar për fëmijët nga 3 vjet deri në 150 cm të larta,
– Vendet e Grupit II, III të makinave, të testuara sipas standardit ECE R44 / 04,
– Instalimi në drejtim të udhëtimit,
– Mbulesa është e ndashme dhe e lahet.

Dimension: 43 x 41 x 24 cm.