Saturn ulëse për veturë

59.99

SKU: A56761 Categories: ,

Description

• Është menduar për fëmijët nga 9 deri në 36 kg (deri në 150 cm të lartë),
• instalimi në drejtim të udhëtimit,
• Sistemi i mbylljes me 5 pika është i rregullueshëm sipas lartësisë së fëmijës,
• Kreu i mbështetëses me lartësi të rregullueshme,
• mbrojtje shtesë në zonën e kokës dhe të hipsit,
• një shtesë dimmer dhe kufizim kreu,
• Mbulesa është e ndashme dhe e lahet.