Ulëse për veturë

49.99

Për fëmijët 3 vjeç dhe 150 cm në gjatësi

  • Pjesë të mbushura për rehati maksimale
  • Mbështetësja e kokës është e rregullueshme në lartësi të ndryshme,
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe mund të hiqet për pastrim
  • Për Grupin II, III, të testuar sipas standardit ECE R44 / 04
SKU: A39489 Categories: ,

Description

Për fëmijët 3 vjeç dhe 150 cm në gjatësi

  • Pjesë të mbushura për rehati maksimale
  • Mbështetësja e kokës është e rregullueshme në lartësi të ndryshme,
  • Mbulesa është e lëvizshme dhe mund të hiqet për pastrim
  • Për Grupin II, III, të testuar sipas standardit ECE R44 / 04