Ulëse për veturë

32.95

Ulëse për veturë për fëmijët 3 vjeç dhe 150 cm të gjatë

 

SKU: A36693 Categories: ,

Description

Për fëmijët 3 vjeç dhe 150 cm të gjatë

Testuar sipas standardit ECE R44 / 04

Akomodimi në drejtim të udhëtimit

Mbulesa është e lëvizshme dhe mund të lahet.

Dimensionet: 43 x 41 x 24 cm