Ulëse për veturë

129.95

SKU: A36761 Categories: ,

Description

– Është destinuar për fëmijët nga 9 muaj deri në 6 vjet (9 deri 25 kg),
– Design në drejtimin e ngasjes.
– Sistemi i mbylljes me pika.
– Mbrojtja e poshtme e anës siguron siguri optimale në rast të një goditje anësore,
– Mbështetja është e rregullueshme në pesë pozicione,
-Përmbajtja shtesë dhe kufizimi i kokës,