Krevat për fëmijë

74.95 59.95

-20%

FreeOn Krevat
-Rrota për zhvendosje
-Palosje e lehtë
-Xhep anësor për lodra
-Mbështetëse të butë dhe qese për transport
-Dimensionet 120 x 60 cm.

Out of stock

SKU: A36396 Categories: , ,