Karrocë për fëmijë

99.95

Buggy FREEON
– Të përshtatshme për fëmijët nga 6 muaj e tutje
– Sistemi fiksim në pesë pikë,
– Mbështetësja mund të rregullohen në tre pozicione
-Ulëse e butë për rehati sa më të mirë
– Kornizë nga alumini
– Me çati të zgjatur për mbrojtje efektive kundër diellit dhe një shportë për shoping.
– Karroca: 77 x 46 x 107 cm.
– Karroca e palosur: 107 x 26 cm.
– Pesha: 7.9 kg

SKU: A368530 Categories: , Tag: