Krevat për fëmijë

89.95

Krevat për fjetje dhe pjesë shtesë për ndërrim të fëmijës

  • Palosje të lehtë
  • Rrota për lëvizje të lehtë
  • Xhepat anësorë për lodra të fëmijëve
  • Rrjeta kundër mushkonjave
SKU: A33128 Categories: , Tag: