Mbrojtëse për kënde

4.99

SKU: A8212 Categories: , ,

Description

• Mbron nga dëmtimet në qoshe të mprehta,
• Formë diskrete,
• Montimi i lehtë dhe aderimi i lartë,
• E bërë nga plastike me cilësi të lartë, pa phthalate dhe PVC,
• Ngjyra transparente,
• Përmbajtja: 4 pjesë me shirit ngjitës.