Luhatëse për fëmijë

49.95 34.99

-30%

Description

– Me dridhje dhe muzikë të lehtë.
Lodra në hark.
– Mbështetëse e rregullueshme
– Tre rripa dhe një mbulesë që mund të lahet.
– I përshtatshëm për fëmijët nga lindja, deri në 9 kg.