Luhatëse për fëmijë

69.99

Karakteristika:

  • 3 shpejtësi të ndryshme të luhatjes
  • Kohëmatës me 3 nivele ( 10,20 dhe 30 minuta)
  • 8 melodi të ndryshme dhe volum të rregullueshëm
  • Rripin e sigurisë 5 pikësh
  • Strehë e rregullueshme në lartësi të ndryshme.

Pasha: deri në 9kg

SKU: A60700 Categories: , ,

Description

Luhatëse për fëmijë:

  • 3 shpejtësi të ndryshme të luhatjes
  • Kohëmatës me 3 nivele ( 10,20 dhe 30 minuta)
  • 8 melodi të ndryshme dhe volum të rregullueshëm
  • Rripin e sigurisë 5 pikësh
  • Strehë e rregullueshme në lartësi të ndryshme.

Pasha: deri në 9kg