Luhatëse happy

49.95 34.99

-30%
SKU: A37751 Categories: , , ,

Description

Luhatëse:
Me efekt të butë vibrator dhe muzikë,
Lodra në hark, mbështetëse e rregullueshme,
rrip sigurimi me tre pika dhe detergjent.
I përshtatshëm për fëmijët nga lindja, deri në 9 kg ngarkesë.