Luhatëse për fëmijë

49.99 29.99

-40%

Out of stock

SKU: A60137 Categories: , ,

Description

Luhatese per femije
– Me dridhje dhe muzikë të butë,
lodra në hark,
– Mbështetëse e rregullueshme,
– Tre rripa dhe një mbulesë të lahet.
– I përshtatshëm për fëmijët nga lindja, deri në 9 kg ngarkesë.