Luhatëse

19.99

SKU: A63374 Categories: ,

Description

luhatëse, me të cilën fëmija juaj do të lëkundet nga kur ai do të jetë në gjendje të qëndrojë vetëm, derisa të arrijë një peshë prej 35 kg.
Mund të përdoret shumë herët, pasi ka roje para, rrip sigurimi dhe vend të thellë. Më vonë, roja largohet. Kur një fëmijë plotëson pesë vjet, mund të përdoret vetëm salla e bordit. Përfshin një litar për montimin e një ritëm. Ngarkesa maksimale e ritmit është 35 kg.

Zona e tapiceri është projektuar për fëmijët e moshës 5-8 vjeç dhe peshon deri në 35 kg.
Ulësja e prapme me mbështetje të pasme është projektuar për fëmijët e moshës 3-5 vjeç dhe peshon deri në 25 kg.
Zona e tapiceri me roje dhe mbështetëse para është projektuar për fëmijët nga 6-36 muaj dhe peshon deri në 15 kg.

KARAKTERISTIKAT:
* mosha: 1 – 8 vjet
* ngarkesa maksimale: 35 kg
* roje para, rrip sigurimi, vend i thellë