Lodër me muzik

24.99

SKU: A110401 Categories: ,

Description

Përshkrimi i produktit
Një shtëpi interaktive elektronike promovon zhvillimin e motorëve, formave, ngjyrave dhe klasifikimit. Ka katër hapje të ndryshme në çati dhe veçoritë e saj të ngjyrave. Kur fëmija lëshon formën e duhur përmes hapjes, do të dëgjohen qeshura dhe melodi.