Kuzhinë për fëmijë

29.99

SKU: A1781 Categories: ,

Description

Ajo përmban një furrë të madhe, një lavaman, një frigorifer, një mikrovalë dhe 14 pajisje që ofrojnë orë të gjata të lojrave të paharrueshme.
Madhësia 49 x 28.5 x 66.5 cm.