Krevat

59.95

SKU: A39021 Categories: ,

Description

karakteristika:
• Me rrota për të lëvizur,
• me një xhep për lodra,
• Palosjen e lehtë,
• përfshirë: rreshtim dhe qese për transport,
• Ju gjithashtu mund ta përdorni atë si një vend për qëndrim të fëmijës tuaj.
Përmasat: 120 x 60 cm.