Karrocë për fëmijë

49.95

Karroca “The Sun” është ideale për ju nëse deshironi karrocë për përditshmeri apo nëse udhëtoni shumë.

Out of stock

SKU: A39588 Categories: ,

Description

● E përshtatshme për fëmijët mbi 6 muaj
● Kornizë alumini
● Mbështetëse e përshtatshme në dy pozicione
● Rrotat e para të kthyeshme dhe me bllokadë
● Lehtë e palueshme
● Sistem 5 pikesh për siguri