Karrige për fëmijë

99.95

SKU: A38642 Categories: ,

Description

Karakteristika:
• I përshtatshëm për fëmijët nga 6 muaj deri në 3 vjet,
• Mbështetja është e rregullueshme në 3 lartësi, pjerrësia maksimale është 145 gradë,
• Rregullueshme në lartësi në 7 pozicione,
• Veshje është i lëvizshëm dhe i lahet,
• Rrip sigurimi me pesë pike,
• Një jastëk shtesë të projektuar për foshnjat,
• Sirtari i dyfishtë dhe i lëvizshëm i rregullueshëm në tre pozicione.

Përmasat: 76 x 59 x 102 cm.