Helmetë

12.99

SKU: A38826 Categories: ,

Description

Helmeta ka një sistem për përshtatjen individualisht të madhësisë dhe 14 lojërave të ventilimit. Foleja e ventilimit të përparme mbrohet nga një rrjet.
I përshtatshëm për perimetrin e kokës 45-52 CM.
Ngjyra: e bardhë me një model yll.