FREEON TRIO SHINE

449.99

Karrocë Buggy FREEON TRIO SHINE GREEN:

  • Kornizë nga alumini
  • Ulësja e rregullueshme në të dy drejtimet e udhëtimit
  • Mbështetësja e rregullueshme në tre pozicione
  • Rrota lehtësisht të transportueshme dhe lehtë të ndërrohen
  • Ulëse e projektuar për foshnjat që peshojnë deri në 9 kg – e lehtë për të manovruar dhe dizajn të veçantë.

Out of stock

SKU: A39298 Categories: , ,

Description

Karrocë Buggy FREEON TRIO SHINE GREEN:

  • Kornizë nga alumini
  • Ulësja e rregullueshme në të dy drejtimet e udhëtimit
  • Mbështetësja e rregullueshme në tre pozicione
  • Rrota lehtësisht të transportueshme dhe lehtë të ndërrohen
  • Ulëse e projektuar për foshnjat që peshojnë deri në 9 kg – e lehtë për të manovruar dhe dizajn të veçantë.